Nikos Hosting

Vaš Web i Game Hosting provajder

Facebook pageSteam groupYoutube channelE-mail address
Nikos Hosting Game Servers

Nikos-Hosting se bavi game hostingom od februara 2011. godine, pre svega Counter-Strike 1.6 hostingom, nudimo preko 15 razlicita mod-a. Pored CS 1.6 igre u ponudi su Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive, SAMP i Minecraft serveri.

Premium Serveri se nalaze u Data centru u Beogradu. Zbog dobre infrastrukture mreze, ping igraca na premium serverima Nikos Hosting-a se krece od 5 do 20 ms za korisnike ADSL-a i Kablovskog interneta. Serveri se odrzavaju po svetskim standardima.

Lite serveri se nalaze u Nemačkoj i Italiji. Nemački serveri se nalaze u Datacentru u Minhenu dok se Italijanski Lite serveri nalaze u Datacentru u Milanu. Link Lite Datacentrima je 10Gbps. Dok su naši serveri vezani na 100/100Mbps link.

Naše mašine uglavnom imaju od 8-32GB RAM memorije, Intel Xeon ili i7 procesore. Profesionalne Intelove 1Gbps mrežne kartice. Pokreće nas Linux operativni sistem.

Trudimo se na svim poljima da obezbedimo sto kvalitetniju igru, a u isto vreme povoljne cene nasim korisnicima. Zbog toga smo razvili i poseban Game Panel koji omogucava nasim klijentima lakse odrzavanje server. Pored samog game panela imamo strucnu tehnicku podrsku koja ce vam pomoci u resavanju svih problema koje sami ne mozete da resite.

Mozda se pitatate zbog cega su nase cene nize od ostalih game hosting provajdera, odgovor na to pitanje je da Nikos-Hosting zeli da bude konkurentan na trzistu game hostinga i da pruzi najbolju mogucu uslugu korisnicima, uz prihvatljivu cenu.